Raha- ja sijoitusblogi unelmoijille

Kuukauden vierailu Suomessa takana, mitä seuraavaksi?

Vuoden matkustamisen jälkeen olemme viettäneet maaliskuuta Suomessa muun muassa juhlien ystävien häitä ja Jukan syntymäpäiviä, sekä tavaten ystäviä, perhettä ja sukulaisia. Viimeiset kaksi viikkoa olemme olleet Lapissa laskettelemassa ja kävimme muutaman päivän keikalla myös Norjan puolella Tromssassa.

 

Kirjoitin fiiliksiä matkan loppumisesta ja Suomeen palaamisesta aikaisemmin täällä. Mitä kaikkea onkaan tapahtunut sen jälkeen? Saavuimme Suomeen helmikuun viimeisinä päivinä ja pääsimme heti kokemaan talven ennätyspakkaset, jotta sopeutuminen kylmempään säähän ei olisi ollut turhan pehmeä lasku. Suomen to do –listalla oli myös kasa herkkuja, joita pitää ehtiä syömään kuten korvapuusteja, karjalanpiirakoita, riisipuuroa, karkkia, aura-juustoa ja ruisleipää. Suurta himoa emme olleet näihin ehtineet vuoden aikana kerätä, mutta kyllähän ne hyvälle maistuivat pitkän tauon jälkeen. Eniten Suomesta oli kuitenkin ikävä ystäviä ja perhettä.

 

 

 

Jotta muutaman viikon vierailu ei olisi jäänyt pelkäksi huvitteluksi oli kuukauden aikana tarkoituksena tavata myös mahdollisimman monia vanhoja ja uusia yhteistyökumppaneita sekä Jukan että oman yritykseni kautta. Vaikka viime vuosi oli pääasiassa lomailua meille, oli ajatukset koko ajan osittain myös töissä ja erityisesti tämän vuoden tarkoituksena on panostaa enemmän työprojekteihin. Jukka ehti Suomessa myös kuvailemaan uusia videoita ja minä aloittelin muutamia uusia markkinointiprojekteja. Molemmilla on kiinnostavia ja kivoja juttuja meneillään, joten hienosti on lähtenyt meidän työvuosi käyntiin.

 

Teen itse töitä tämän blogin kautta yhteistyökumppaneille eli esimerkiksi yhteistyöpostausten, videoiden tai muun sisällöntuotannon kautta. Lisäksi suunnitelmissa on luentoja ja esiintymisiä myöhemmin tälle vuodelle. Blogi on kuitenkin edelleen pelkkä rakas harrastus ja suurimman osan työajastani teen erilaisia markkinoinnin projekteja. Tällöin autan yrityksiä muun muassa heidän brändityössä, markkinointistrategiassa, tuotteen konseptoinnissa ja lanseerauksessa, markkinatutkimuksessa ja kuluttajatutkimuksessa. Konsulttina työskentely sopii tällä hetkellä omaan tilanteeseeni loistavasti, sillä pääsen oppimaan uusista toimialoista ja liiketoimintamalleista ja tutustumaan erilaisiin yrityksiin ja yrittäjiin. Lisäksi pystyn tekemään töitä joustavasti milloin mistäkin ja suunnittelemaan oman työpäiväni aikataulun.

 

 

Lauantaina matkamme jatkuu Palmalle, Mallorcalle, jossa Jukalla on edessä seuraava kuvauskeikka ja itse jatkan sieltä käsin omia projektejani. En ole aikaisemmin käynyt Mallorcalla, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää, joten uskon, että tulemme viihtymään siellä hyvin seuraavat pari viikkoa. Jos teillä on Mallorcalle hyviä vinkkejä esimerkiksi pyörävuokraamoista tai parhaista vaellusreiteistä, otamme vinkkejä mielellämme vastaan!

 

Suomessa ei ehtinyt tulemaan sen suurempaa paluushokkia, sillä tiesimme jo saapuessamme, että matka jatkuu ainakin jonkin aikaa vielä, joten pääsimme nauttimaan vain Suomen hyvistä puolista, eikä perusarkea tarvinnut lähteä rakentamaan uudelleen. Tästä eteenpäin meillä on suunnitelmat kuitenkin hyvin avoimina, katselemme loppukevään ja alkukesän Etelä-Euroopan maisemia ja tulemme Suomeen myöhemmin kesällä kun aurinko alkaa hieman lämmittämään. Katsotaan sitten uudelleen, mihin suuntaan matkalaukkumme kärräämme. Asuntomme on vuorattuna eteenpäin ja tavarat ovat laatikoissa varastossa, joten suurta vetoa ei ihan heti ole takaisin.

 

 

Laita hyvä kiertämään:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.